Contact

Kom in contact met Sportfondsen Zaltbommel

Adresgegevens:
Sportfondsen De Sportwaard
Oude Bosscheweg 6
5301 LA Zaltbommel

Contactgegevens:
Tel: 0418-681281
E-mail: info.zaltbommel@sportfondsen.nl

Openingstijden receptie:
Maandag t/m vrijdag 06.45-21.00 uur
Zaterdag t/m zondag 07.45-15.30 uur

Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting de Sportfondsen locaties in Zaltbommel te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0418-681281. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

In de centrale hal zijn er kleine kluisjes aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon in leggen. Een gedeelte van deze kluisjes bevat een stopcontact voor het opladen van je telefoon. Deze kluisjes zijn gratis en werken met een persoonlijke code.

In de garderobe bevinden zich grote kluisjes. Deze zijn gratis en te bedienen met je polsband.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Bel snel naar 0418681281

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Dit kan vanaf 2,5 jaar.

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook de dag, het niveau en de tijd waarop je kind zwemt. In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, kan jouw kind een inhaalles volgen.

Wij hebben geen kijklessen. Je kunt de zwemles in onze horeca, met uitzicht op de baden, volgen.
De data van het diplomazwemmen vind je hier.

Wij streven er naar om je kind binnen 1 jaar op te roepen voor zwemles. Dit lukt helaas niet altijd en heeft ook te maken met de aangegeven voorkeuren. Hoe specifieker die zijn, hoe langer het kan duren voordat je kind aan de beurt is.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in mei/juni over geïnformeerd.

Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: 0900 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten) of via WhatsApp: 06 53 64 69 28.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen!

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert. Wij leren de kinderen vanaf de eerste les al zelfstandig en in groepjes te werken. Met opdrachtkaarten oefenen kinderen zelfstandig bepaalde vaardigheden die eerder al zijn aangeleerd. Hierdoor kan de zwemlesgever heel gericht met een klein groepje intensief iets oefenen.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze tourniquets.

Opwaarderen kan ook nog steeds via onze receptie. Houdt dan wel rekening met een langere wachttijd.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven: Openingstijden Zwembad Sportwaard t/m 31 december 2021 - Tarieven 2021

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.