Binnen

AquaFloat / Floatfit

Balans houden op een drijvende mat

Wil jij meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige les waarbij je ongemerkt spieren traint waarvan je niet eens weet dat je ze hebt? Wil jij werken aan je core-stability en je houding en balans verbeteren? Dan is FloatFit de les voor jou!

Bij FloatFit geven we les op een drijvende mat. Op deze mat voer je oefeningen uit die voornamelijk zijn gebaseerd op fitnessoefeningen terwijl je continue bezig bent je balans te houden op de bewegende mat. De bewegingen van de mat op het water zorgen voor de extra intensiteit en een training die niet te vergelijken is met welke andere training dan ook!

Kleding
Tijdens FloatFit mag je over je badkleding heen een sportbroekje en/ of shirt dragen, net waar jij je prettig in voelt. Belangrijk is dat de kleding nat mag worden en niet te zwaar wordt als het nat is.

Lestijden
Met ingang van 9 februari iedere woensdagavond in De Sportwaard
19:00-19:30 uur
19:30-20:00 uur

Reserveren verplicht
Voor deze les hebben wij maximaal 10 plaatsen per keer beschikbaar. Reserveren doe je gemakkelijk en snel via onze webshop. Geïnteresseerd? Klik hier om te reserveren. Tot snel!

Hulp nodig bij de reservering?
- Ga in onze webshop naar 'Exposities'
- Komt AquaFloat niet direct naar voren? Klik dan op 'Zoek- en Filteropties'
- Selecteer de juiste periode, bijvoorbeeld 9 februari 2022 en druk op 'Zoek'
- Hier kunt u de gewenste dag en tijd kiezen waarop u wilt reserveren.
- Plaats vervolgens de gewenste tickets in de winkelwagen en reken af met iDeal

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

1 les
7,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.